SÆSON DANSE 


I løbet af sæsonen udIærer vi nogle nye danse. De bliver dagen efter vist på facebooksiden "moorliners". Herefter bliver de også listet her på hjemmesiden 

OLDIES AFTEN 


Jeg udvælger nogle oldies danse som vi vil danse til vores oldies aftenener - nogle af dem danser vi også indimellem de nye vi udlærer til vores almimdelige danseaftener.

ÅRSDANSE 


"Dansk Linedance"er en forening for alle Linedance-instruktører i Danmark. De er vært ved den årlige"Inspirationsdag", hvor alle i fælleskab vælger"Årsdansene". Foreningen har også til formål at skabe fællesskab, og give mulighed for fælles/gensidig inspiration og samarbejde mellem alle de mange, mange Linedanceklubber der er i Danmark.


JULEDANSE


Hvert år når vi når til november så begynder vi at smide nogle af vores favorit juledanse ind i mellem vores sæsondanse. December er rene juledanseaftener.


CONTRADANSE


Contra danse er danse som betyder at vi står på to rækker og vender ansigtet mod hinanden og laver alt muligt sjov gennem dansen. Det en skøn måde at komme tættere på hinanden både fysisk og socialt.