Kommende Sociale arrangementer

Der vil altid ligge flyer på bordene hvor i kan tilmelde jer

Arrangement 

Dato og tidspunkt

Information

Herning Linedance, 10 års jubilæum

Lørdag d. 23 marts kl 11-17

Se flyer på bordet for fælles tilmelding

Skærbæk Linedance træf

Torsdag d. 9 maj - Lørdag d. 11 maj

Sæson afslutning 

Tirsdag d. 28 maj kl . 18 - 22 

Info senere

Sæson opstart 2024/2025

Tirsdag d. 20 August 2024

Se hjemmeside for holdtilmelding

Jelling Contry Weekend

Torsdag d. 29 - lørdag d. 31 August 2024

Johnny Hansen & Country Friends 

Søndag d. 3 November 2024

 Tilmelding lukket (19 tilmeldt)

TRYK PÅ

"MONTH"

Kalender for sæson !

Vores dagbog

Arrangement 

2024

BeskrivelseSkive Country liners, Back in time

Fredag d. 1 marts kl 19-23


Begynder Hygge Aften

Fredag d. 2 februar kl. 19.00

Vi var 17 der var afsted til denne aften og rigtig mange var begynder. Det var så hyggeligt og for første gang så syntes nybegynderne faktisk det også var godt fordi de nu kunne følge med. Så jeg håber at vi kan få dem med næste begyndertræf igen. 

Fællesspisning med Kim Larsen Show

Onsdag d. 24 Januar kl. 18-21

Vi var 11 som deltog i dette arrangement. Simmelkær Bogerforening og Menighedsråd havde arrangeret fællesspisning og efter spisningen kom  "som et strejf af en dråbe" som var foredrag om Kim Larsen samt musik og sjove indslag (de var på fantastiske til at skabe en god stemmning) 

Herning Linedance, Country Night

Fredag d. 12 januar kl. 19-23

Den BEDSTE start på 2024 - Vi var 10 som tog afsted til dette træf - det er altid et af de træf hos Herning Linedance som vi glæder os ALLERMEST til da det er COUNTRY danse. Det viste danseplanen bestemt også - der var rigtig mange vi kunne og nye danse lå ligesom bare i vores fødder. Vi havde en RIGTIG hyggelig aften og fik snakket, grint, hygget og danset.  

Arrangement 

2023

Beskrivelse

Julefrokost 

Tirsdag d.  21 December kl . 18

Det var en rigtig god aften. Vi dansede fra 18-19 og så ind og spise smørrebrød som vi plejer, Kaja laved Ris a la mande og i år var der 4 mandelgaver og hvilke mandelgaver var det ...  Alice havde skåret 4 juleuroer ud og de var noget af det flotteste jeg har set (så nu skal hun igang allerede i januar hvis hun skal nå alle de bestillinger). Vi havde i år valgt at lave pakkespil som vi aldrig har gjort før og det var rigtig hyggeligt og hektisk :-). Vi fik en kop kaffe og hjemmebagte småkager og kransekager og så var det hjem og holde juleferie. 

Besøg af instruktør aspiranter 

Mandag d. 6 November 18.30

Fuglsangsø aktivitetscentret har to linedancehold for pensionister/efterlønner mandag og onsdag formiddag. Deres instruktør har valgt at holde næste sæson og derfor har to af holdets dansere meldt sig som Anni´s efterfølger. Der spurgte om det ikke måtte komme ud til mig og høre lidt om hvordan det er at være instruktør og få lidt information omkring deres første kursus I i februar. Det var så hyggeligt og vi glæder os til at se hvad det samarbejde kan føre med sig :-)

Scary Friday_ Skive Country liners  

Fredag d. 27 Oktober kl. 19.00

Vi tog 5 personer til Glyngøre. Anette, Dorthe, Conny, Lise som endnu engang tog turen til Glyngøre for at danse sammen med Skive Country Linedancer. Det var igen rigtig hyggeligt - og SIKKE et kagebord. Vi ville have klædt os ud som græskar men desværre så kom kostumet ikke til tiden så det må være næste år :-) 

Back in time - Skive Country liners

Fredag d. 6 Oktober kl 19-23

Vi var 11 personer som kørte til Glyngøre til back in TIme træffet.  Berit P, Lise, Helle, Rikke , alice, Lis, Inge, Dorthe, Anette og Lene havde en rigtig hyggelig aften. Der var mange rigtig gode oldies danse.  Rikke havde melon og lækkerier med til os (var ved at få en græskar :-) )  

Workshop på RY Højskole

Fredag d. 29 september kl . 20 

Eleverne på Ry Højskole skulle have en fest og temaet var Country og Western. De havde kun plads til en så jeg var alene afsted. De var virkelig søde og festlige og gode - MEGA hyggeligt. 

Pakkevagt hos Dilling (skærbæk)

Søndag d. 24 September 8-16

Vi var 5 personer som meldte os til at pakke uldtøj hos Dilling som et led i at samle penge ind til vores skørbæk linedance træf.  Lene, Lise, Alice, Lotte havde en hyggelig eftermiddag ... meget sjovt at prøve. 

Workshop 2*50 års fødselsdag i Viborg

Lørdag d. 2 september kl. 15

7 personer var til workshop i Viborg. Berit P, Lis, Else, Rikke Lise, Conny mødtes i Viborg kl. 14.30 på en parkeringsplads hvor vi lige øvede dansene og så kørte vi til adressen hvor der var gang i en 2*50 års fødselsdag. Det var godt vejr og det var så MEGA hyggelig. Vi tog bagefter ind til Viborg bymidte hvor vi på vejen til Pizzariaet skød genvej gennem en keramiker og Else var ved at blive kidnappet. 

Sæsonopstart i Simmelkærhus

Tirsdag d. 22 August kl 17.30

Det var så godt at komme igang med en ny sæson. Det kan ikke beskrives hvor godt det var at komme tilbage til det vi var før jeg ved en KÆMPE fejl bød Anette Starup velkommen som instruktør I Moorliners. Jeg håber at ALLE andre klubber som ikke har være i nærkontakt kan lære af det 3 andre klubber allerede har erfaret. 

Herning Kulturfest _ Byfest Arnborg

Fredag d. 16 Juni kl. 17.00

Footloose spurgte om vi ikke ville være med til at danse med dem til Byfesten i Arnborg og der var da ikke noget vi hellere ville. Vi var ialt 17 linedancere som gav en god oplevelse. Bagefter hyggede vi med grillmand, fadbamser og dansede bagefter til det FEDESTE blues musik af HP Lange Big Gumbo. Det var sådan en aften som var spontan og VIRKELIG HYGGELIG og hvor vi kunne mærke hvad Linedance bare kan  når det er bedst !!!! 

Sæsonafslutning Moorliners

ONSDAG d. 24 maj kl. 18.00

Vi holdt det en onsdag denne gang så det tilgodeser onsdagsholdet i år. Der var 32 tilmeldt vi hyggede.  Flyer kan ses her. 

Skærbæk Linedance event 2023


18 - 20 maj 2023

Vi var 14 der var afsted og det er første gang. Det var så hyggeligt - vi fik både grint, grædt og danset  OG sight seeing var også på programmet foreslået af Anette (Marsk Tower).  

Fællesdans i Herning (Snejbjerg hallen)

Lørdag d. 29 april 2023

Klik her for Flyer og danseliste. Vi var en flok på 13 afsted til dette træf i Herning Linedance og jeg var på scenen og vise danse sammen med 10 andre instruktører. Vi hyggede men jeg måtte desværre tage tidligere afsted da jeg skulle til håndholdkamp.

Workshop (Kobberbryllup)

Lørdag d. 6 maj kl. 20.00

Vi var inviteret til Gitte´s kobberbryllup og vi kunne ikke være så mange så vi var 4  afsted. Det var mega Hyggeligt og der var pyntet så fint op i deres lade. Vi fik danset og der var også nogle oppe og prøve og vi fik også lavet lidt danseopvisning. Vi sluttede med en portion lækker is. 

FOOTLOOSE på besøg

Tirsdag d. 11 april

Onsdag d. 3 maj

De vil komme og vise os catalanske linedance. Se Flyer.

Vi havde en fest med dem og der blev danset og hygget. 

Workshop i Kolding 

Lørdag d. 25 marts 2023

Vi var blevet spurgt af et firma om vi ville holde en workshop for deres ledere. Vi var 5 afsted og tog ud og spiste PIZZA inden workshoppen. Det var en a de sjove workshop vi har været med til og jeg er ikke sikker på at de kan huske at vi var der :-)   

Catalansk workhop

Januar og Februar

Vi har hyret Henrik Lassen (Footloose) til at lave en workshop i Catalansk linedance. Vi syntes det er en skam at det ikke er mere udbredt, da det er en FANTASTISK stilart af linedance og absolut tilkommelig for ALLE

Åbent linedance værksted 

Januar og februar 

Vi har hyret Lene Maintz (Herning Linedance) til at lave "åbent værksted" i Multisalen - det var rigtig godt og sjovt at få lov at virkelig NØRDE i linedancen 

Country Night (Herning Linedance)

Fredag d. 13 Januar 2023

Vi var 11 afsted og det var lige hvad vi trængte til efter nogle hårde måneder i vores lille skønne klub. Det var jo country træf YEEEHAAA, vi mødte vores venner i linedancen .. what´s not to like :-)

Arrangement 

2022

Beskrivelse

Juleafslutning

Tirsdag d. 20 December 

Se invitation. Vi havde en skøn aften og var 47 linedancere og det var godt pakket - både på dansegulvet og under middagen. Vi fik julefrokost menu fra Birkkjær, det var ris a la mande og mandelgaver, der var sange og taler og ja så gik det aften. 

Juledanse 

Hele december måned 

Se listen over juledanse.  Vi ELSKER at juledance og finde noget rigtig godt julemusik og er der ikke lavet en dans til den så finder vi bare nogle af de gamle danse (det er så godt for hjernecellerne). Vi tog også i december ind til Snejbjerg og overraskede Lisbeth og Ninna med masser af linedancer og æbleskiver og kaffe. 

Oldies aften

Tirsdag d. 8 november 2022

Se danseliste her.  Så havde vi endelig oldies aften igen og denne gang ar temaet bare COUNTRY ... det trængte vi bare til og de blev smurt ind i lækkert country musik HELE aftenen 

Træf hos Herning Linedance

Lørdag d. 29 oktober kl. 11-17.00

Se Flyer.  Vi var 10 stykker som var taget til Hammerum vhor Herning linedance holdt deres træf denne gang. Det viste sig at det var det samme sted som der var "senior sang og dans" Så vi mødte llige de andre linedancer fra moorliners som ikke kunne være med til Træf.  


Vildbjerg Linedance - Livlig lørdag

Lørdag d. 1 oktober kl. 13-17.00

Vi var 7 stykker fra Simmelkær som var med og vi hyggede gevaldigt. Vi havde selv taget boller og pålæg med da vi bare havde lyst til at få noget andet end kage. Det var nogle gode danse men desværre var Lotte Irmgarth syg... men så var Hanne Stensig hurtig til at hoppe ind. 

Se Flyer

Se Danseliste

Velkomst til den nye sæson for Moorliners


Tirsdag d. 27 september kl 18-21

Vi havde en fantastisk aften med først en velkomst fra Anette og jeg og derefter en lækker hakkebøfr med kartofler og bløde løg, underholdning fra MajBirtt Drews aka Gymnastikdamen Berta og der var et par stykker som fik forhøjet opmærksomhed blandt andet Alice og så de nye dansere fra "kibæk" som trådte ind i Moorliners denne dag OMG :-). Så dansede vi et 1 1/2 times tid og så sluttede vi af med en FANTASTISK kage fra vores egen Majbritt fra SImmelkær - hold nu op den var lækker.  

Velkomst 2022

Opvisning og workshop i Simmelkær


Torsdag d. 1 september  kl 19-20

Inga, Else, Rikke, Anette, Lene kom og hjalp med at skabe en fest for alle de udenlansk danskere som bor i Simmelkær og som vi godt vil have integreret. Der kom ud over en masse fra byen og  en god håndfuld udlændinge og der var et par stykker som havde lyst til at komme til opstarten .. det var virkelig en skøn aften. 

Åbenthus - skyder den nye sæson igang


Tirsdag d. 16 August kl 18-20.30

Jeg er virkelig så taknemmelig over at der mødte så mange dansere op og støttede arrangementet og der var i år 3 helt nye og de er der stadig :-). Vi hyggede os med en god kringle bagt af Kaja og eller dans og hygge. 

Dans & Musik - Herning Kulturfest


Tirsdag d. 14 Juni kl. 18-21

Dette er et arrangement som er sponsoreret af Herning Kulturfest - vi har fået tilsagn igen og var det en succes i 2021 ( MIDT i corona restriktionerne) så var det en endnu større succes i år. Det var så hyggeligt med masser af boder og levende musik, lækkerier og dans. Der var en tysk klub som kontaktede os da var på ferie i Klegod og de var selvfølgelig meget velkommen og blev budt velkommen på tysk :-) 

Sommerdans


Tirsdage uge 20- 25 kl 18 - 20.30

Så var det andet år at vi holdt sommerdans og det er så hyggeligt at mødes med alle de dansere fra andre klubber som har lyst til at danse lidt ud over den normale sæson. 

Privat arrangement - Polterabend Sunds


Lørdag d. 30 april kl. 10.30 - 12.30

Tina havde igen brug for os til en Polterabend og vi var 9 linedancere (Bente & Finn, Bente J, Dorte, Lise, Kaja, Inga og Alice) som skulle lære 11 friske unge piger at danse linedance - det var mega hyggeligt og de var så go´e 

Line Dance træf - Wild west Linedance


Fredag d. 29 april kl. 18.00 - 22.00

Vi var 4 (Conny, Berit, Lise og jeg) som tog til Wild West linedance træf. Det var rigtig hyggeligt og vi fik en skøn dans fra NP (Impossible) og masser af hygge

Sæsonafslutning


Tirsdag d. 26 april kl 18.00 - 22.00

Det var en fantastisk afslutning på sæsonen - ja faktisk så har vi ikke de sidste to sæsoner kunne afholde sæsonafslutning og juleafslutninger som vi plejer. Det var et par år med rigtig mange forandringer og omstillinger blandet med at vi faktisk ikke rigtig kunne være sammen. Jeg er så utrolig stolt af mine egne dansere for at have tillid til mig og af Anette og hendes danser for at være modig nok til at komme ind i en så sammentømret gruppe af linedancer. Vi hyggede os totalt meget, grinede, sang og dansede og spiste lækker smørrebrød som vi plejer - "Alt var godt" 

Privat arrangement - SølvBryllup 


Lørdag d. 16 april kl. 20 - 22

Det var en fantastisk aften vi havde hos Irna og Freddy. Vi var 12 linedancere som mødtes hos Lene og fik en lille drinks og snack mens vi ventede på at de var klar til os.  Det er noget helt specielt når det er til vores egne dansere. 

Træf hos Vildbjeg Linedance 


Lørdag d. 12 Marts kl. 13-17

Vi var 15 dansere fra begge dansesteder. Skøn eftermiddag hvor vi fik danset mange nye danse og snakket med andre linedancere. 

Ringsted tur 


Fredag d. 4-6 marts 

Dette var et socialt arrangement kun for Simmelkær danserne. Formålet var hygge, socialt samvær og indkøb af western udstyr. Vi var 15 personer afsted og var indlogeret på et Bed & Breakfast i Ringsted. Vi var på Siegt-Seeing i Ringsted, ude og spise og shoppe. En VIRKELIG fantastisk tur hvor vi råhyggede.

Træf m/Niels Poulsen 


Lørdag d. 19 Februar 11-17

Herning Linedance afholdte træf hvor Niels Poulsen var gæsteinstruktør. Vi var 10 stykker afsted og havde en rigtig hyggelig eftermiddag. 

Venskabsdans 


Søndag d. 23 Januar kl. 13 - 17

Skøn eftermiddag med Vilbjerg linedance og Hats & Boots hvor vi var vært. Hver klub kom med instruktører som hver viste hvad de dansede i deres klub til hverdag. Vi fik alle inspiration til nye danse og hyggeligt samvær.  

Arrangement 

2021

Beskrivelse

Efterårstræf Lørdag d. 13 November kl. 13-17

Herning Linedance afholdt træf og vi var 10 som var stedt. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag. 

Oldies i Glyngøre Søndag d. 10 oktober 13-17

Vi var 15 dansere fra simmelkær som var med til en kanon hyggelig eftermidag i Glyngøre. 

"Støt Brysterne" linedance - Haderup

Lørdag d. 9 oktober kl. 13 - 14.30

Fantastisk eftermiddag. Vi var 20 linedancere som mødte op i lyserøde Cowboyhatte. Vi hyggede os sammen de interesserede borgere fra Haderup som havde lyst til at prøve. Vi satte en lyserød fjerboa til salg og den røg for 225,- som blev doneret til  til "støt brysterne"

Velkomst MoorlinersTirsdag d. 28 september 17.30-21

Vores velkomst til nye danser i moorliners

Moorliners September træf Lørdag d. 11 september kl 11-17

Moorliners første træf som blev afholdt i Snejhj

Linedance Sunds Skole 
Mandag d. 6 September kl. 9 - 11

Fantastisk formiddag med 6. klasserne. Det er helt vildt så gode og lærenemme og angagerede de er. Vi var 5 linedancere afsted som hyggede os gevaldigt og fik lige en kop kaffe/cholade inden arbejdet kaldte for mig som ikke er pensionist :-) 

Åbenthus arrangement Tirsdag d. 17 august kl. 18-21

Vi holdt åbent hus begge steder. 

Opvisning Ilskov (Privat fest) 
Lørdag d. 17 Juli  kl. 20 - 21

Jeg kunne desværre ikke selv være med til denne opvisning og workshop i Ilskov. Men jeg hørte at I havede en skøn aften og brudeparret var godt tilfredse. 


Sankt Hans i Sunds (offentligt arr.)
Onsdag d. 23 juni Kl. 19 - 20

Vi lavede et indslag til sankt Hans festen i Sunds. Vi havde en lille firkant hvor vi dansede 30 min og det var så hyggeligt. Vi håber at Borgerforeningen er klar til os ingen næste år. 


Opvisning Simmelkær (Privat fest) 


Lørdag d. 19 juni kl. 16 - ?

 Der var 10 dansere som lavede en opvisning til min søns konfirmation. Der måtte lige vente en time (eller to ... undskyld :-) ) hos Alice fordi der var så mange fine indslag til Nikolaj. Det var en overraskelse som ingen vidste noget om og de syntes det var et rigtig godt indslag og nu fik de af se hvad linedance er. Bagefter dansen var der kaffe og kage og hygge. 


Sæsonafslutning & Velkomstfest for Moorliners Søndag d. 13 juni  kl 13-17

Fælles arrangement hvor vi byder alle i moorliners velkommen til den nye sæson. Dette blev også vores afslutning på sæsonen  - desværre var vi ramt af vores lille lokale og forsamlingsforbud. 

TEAM Rynkeby opvisning/workshop 
Lørdag d. 12 juni kl. 16 - 16.30

Team Rynkeby havde efter deres træningstur arrangeret en workshop i linedance for cykelrytterne. De var overrasket men meget positive og glade og i den grad med på ideen. Vi har 8 afsted og denne gang fik vi virkelig set hvor godt det er at have nogle med som kan guide strategiske steder og Bente fik i den grad sin sag for med at hjælpe bagtropperne. Vi havde en fantastisk eftermiddag for en god sags tjeneste ... de er mega seje Team Rynkeby. 

 "Dans og Musik"  


Tirsdag d. 8 Juni kl. 18-21

I forbindelse med Herning Kulturuge havde vi fået et arrangement med "Claus og Morten" som spillede til vores opvisning og havde et par workshop i løbet af aftenen.  Der var mad og salgsboder og fantastisk godt vejr. Der var tilmeldt 92 som så ud til at hygge sig .. det gjorde vi ihvertfald  


Opvisning til "Krocket med swing" 
Lørdag d. 5 juni kl. 15-16

Fantastisk dag sammen med Krocket spillerne. Vi dansede 3 danse og hyggede med før og efter med godt vejr og  grill pølser.  Se vores video fra dagen her

Sommerdans i Snejbjerg

Maj + Juni 

Der var 6 tirsdage hvor der var sommerdans for alle klubber og linedancere som havde lyst til at danse efter sæsonslut. 

NY hjemmeside, beach flag, Pavillion, Soundbox og headset 

11 April

Så fik jeg endelige lavet hjemmesiden færdig. Det var et kæmpe arbejder da jeg selv har lavet den ud fra den meget begrænsede erfaring jeg har .. men jeg syntes nu det er blevet meget go´.  Vi fik vores ansøgning igennem til nyt udstyr til vores opvisninger og reklame. 

Dans i det fri 

28 marts 

Så startede vi op med at danse udenfor ved Grove kirke på parkeringspladsen. Det var mega hyggeligt og alle måtte være med så vi skulle ikke dele holdende op i to. 

Dans i det fri 

14 + 21 marts 

Vi afholdt nogle hygge søndage i Fårbæk pavillionen - dog igen opdelt i to hold pga coronastriktioner. Men det var så skønt at se hinanden igen og vi fik danset og hygget. 

Startede livestreaming op i Simmelkærhus

9 januar - 23 marts

Det var et skud i bøssen om at gøre noget for at vi holdt kontakten. Det viste sig at være langt mere kompliceret mht udstyr og der blev ellers købt forskellige ting ind til at kunne lave en livestreaming ... men teknikken var ikke helt med os.  Vi havde trods alt en fest på vores side af kameraet og jegvi fornemmede at i også havde det ...eller ihvertfald jeres mænner :-) 

Arrangement 

2020

Beskrivelse

Corona nedlukning 

27/10 til 29/12

Desværre måtte vi lukke linedance ned lige for næsen af vores Fælles velkomstaften for alle Moorliners i Simmelkær og Snejbjerg