Kommende Sociale arrangementer

Arrangement 

Dato og tidspunkt

Information

Country Night (Herning Linedance)

Fredag d. 13 Januar 2023

Se flyer og danse liste her.  Vi er 11 der skal afsted og det bliver mega hyggeligt ... det er jo et country træf YEEEHAAA 

Forårsdans (Houlkær linedance)

Søndag d. 12 marts 2023

Fællesdans i Herning (Snejbjerg hallen)

Lørdag d. 29 april 2023 

Flyer ligger på bordet 

Skærbæk Linedance event 2023


18 - 20 maj 2023

Gå ind på vores side "workshop" På denne side finder du en liste over de gadedanse der er valgt samt programmet og facebooksiden. Vi er 13 der skal afsted og det er første gang vi skal afsted til dette så vi er lidt spændte. 

Kalender for sæson !

Vores dagbog

Arrangement 

2023

Beskrivelse

Vores dagbog

Arrangement 

2022

Beskrivelse

Juleafslutning

Tirsdag d. 20 December 

Se invitation. Vi havde en skøn aften og var 47 linedancere og det var godt pakket - både på dansegulvet og under middagen. Vi fik julefrokost menu fra Birkkjær, det var ris a la mande og mandelgaver, der var sange og taler og ja så gik det aften. 

Juledanse 

Hele december måned 

Se listen over juledanse.  Vi ELSKER at juledance og finde noget rigtig godt julemusik og er der ikke lavet en dans til den så finder vi bare nogle af de gamle danse (det er så godt for hjernecellerne). Vi tog også i december ind til Snejbjerg og overraskede Lisbeth og Ninna med masser af linedancer og æbleskiver og kaffe. 

Oldies aften

Tirsdag d. 8 november 2022

Se danseliste her.  Så havde vi endelig oldies aften igen og denne gang ar temaet bare COUNTRY ... det trængte vi bare til og de blev smurt ind i lækkert country musik HELE aftenen 

Træf hos Herning Linedance

Lørdag d. 29 oktober kl. 11-17.00

Se Flyer.  Vi var 10 stykker som var taget til Hammerum vhor Herning linedance holdt deres træf denne gang. Det viste sig at det var det samme sted som der var "senior sang og dans" Så vi mødte llige de andre linedancer fra moorliners som ikke kunne være med til Træf.  


Vildbjerg Linedance - Livlig lørdag

Lørdag d. 1 oktober kl. 13-17.00

Vi var 7 stykker fra Simmelkær som var med og vi hyggede gevaldigt. Vi havde selv taget boller og pålæg med da vi bare havde lyst til at få noget andet end kage. Det var nogle gode danse men desværre var Lotte Irmgarth syg... men så var Hanne Stensig hurtig til at hoppe ind. 

Se Flyer

Se Danseliste

Velkomst til den nye sæson for Moorliners


Tirsdag d. 27 september kl 18-21

Vi havde en fantastisk aften med først en velkomst fra Anette og jeg og derefter en lækker hakkebøfr med kartofler og bløde løg, underholdning fra MajBirtt Drews aka Gymnastikdamen Berta og der var et par stykker som fik forhøjet opmærksomhed blandt andet Alice og så de nye dansere fra "kibæk" som trådte ind i Moorliners denne dag OMG :-). Så dansede vi et 1 1/2 times tid og så sluttede vi af med en FANTASTISK kage fra vores egen Majbritt fra SImmelkær - hold nu op den var lækker.  

Velkomst 2022

Opvisning og workshop i Simmelkær


Torsdag d. 1 september  kl 19-20

Inga, Else, Rikke, Anette, Lene kom og hjalp med at skabe en fest for alle de udenlansk danskere som bor i Simmelkær og som vi godt vil have integreret. Der kom ud over en masse fra byen og  en god håndfuld udlændinge og der var et par stykker som havde lyst til at komme til opstarten .. det var virkelig en skøn aften. 

Åbenthus - skyder den nye sæson igang


Tirsdag d. 16 August kl 18-20.30

Jeg er virkelig så taknemmelig over at der mødte så mange dansere op og støttede arrangementet og der var i år 3 helt nye og de er der stadig :-). Vi hyggede os med en god kringle bagt af Kaja og eller dans og hygge. 

Dans & Musik - Herning Kulturfest


Tirsdag d. 14 Juni kl. 18-21

Dette er et arrangement som er sponsoreret af Herning Kulturfest - vi har fået tilsagn igen og var det en succes i 2021 ( MIDT i corona restriktionerne) så var det en endnu større succes i år. Det var så hyggeligt med masser af boder og levende musik, lækkerier og dans. Der var en tysk klub som kontaktede os da var på ferie i Klegod og de var selvfølgelig meget velkommen og blev budt velkommen på tysk :-) 

Sommerdans


Tirsdage uge 20- 25 kl 18 - 20.30

Så var det andet år at vi holdt sommerdans og det er så hyggeligt at mødes med alle de dansere fra andre klubber som har lyst til at danse lidt ud over den normale sæson. 

Privat arrangement - Polterabend Sunds


Lørdag d. 30 april kl. 10.30 - 12.30

Tina havde igen brug for os til en Polterabend og vi var 9 linedancere (Bente & Finn, Bente J, Dorte, Lise, Kaja, Inga og Alice) som skulle lære 11 friske unge piger at danse linedance - det var mega hyggeligt og de var så go´e 

Line Dance træf - Wild west Linedance


Fredag d. 29 april kl. 18.00 - 22.00

Vi var 4 (Conny, Berit, Lise og jeg) som tog til Wild West linedance træf. Det var rigtig hyggeligt og vi fik en skøn dans fra NP (Impossible) og masser af hygge

Sæsonafslutning


Tirsdag d. 26 april kl 18.00 - 22.00

Det var en fantastisk afslutning på sæsonen - ja faktisk så har vi ikke de sidste to sæsoner kunne afholde sæsonafslutning og juleafslutninger som vi plejer. Det var et par år med rigtig mange forandringer og omstillinger blandet med at vi faktisk ikke rigtig kunne være sammen. Jeg er så utrolig stolt af mine egne dansere for at have tillid til mig og af Anette og hendes danser for at være modig nok til at komme ind i en så sammentømret gruppe af linedancer. Vi hyggede os totalt meget, grinede, sang og dansede og spiste lækker smørrebrød som vi plejer - "Alt var godt" 

Privat arrangement - SølvBryllup 


Lørdag d. 16 april kl. 20 - 22

Det var en fantastisk aften vi havde hos Irna og Freddy. Vi var 12 linedancere som mødtes hos Lene og fik en lille drinks og snack mens vi ventede på at de var klar til os.  Det er noget helt specielt når det er til vores egne dansere. 

Træf hos Vildbjeg Linedance 


Lørdag d. 12 Marts kl. 13-17

Vi var 15 dansere fra begge dansesteder. Skøn eftermiddag hvor vi fik danset mange nye danse og snakket med andre linedancere. 

Ringsted tur 


Fredag d. 4-6 marts 

Dette var et socialt arrangement kun for Simmelkær danserne. Formålet var hygge, socialt samvær og indkøb af western udstyr. Vi var 15 personer afsted og var indlogeret på et Bed & Breakfast i Ringsted. Vi var på Siegt-Seeing i Ringsted, ude og spise og shoppe. En VIRKELIG fantastisk tur hvor vi råhyggede.

Træf m/Niels Poulsen 


Lørdag d. 19 Februar 11-17

Herning Linedance afholdte træf hvor Niels Poulsen var gæsteinstruktør. Vi var 10 stykker afsted og havde en rigtig hyggelig eftermiddag. 

Venskabsdans 


Søndag d. 23 Januar kl. 13 - 17

Skøn eftermiddag med Vilbjerg linedance og Hats & Boots hvor vi var vært. Hver klub kom med instruktører som hver viste hvad de dansede i deres klub til hverdag. Vi fik alle inspiration til nye danse og hyggeligt samvær.  

Arrangement 

2021

Beskrivelse

Efterårstræf Lørdag d. 13 November kl. 13-17

Herning Linedance afholdt træf og vi var 10 som var stedt. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag. 

Oldies i Glyngøre Søndag d. 10 oktober 13-17

Vi var 15 dansere fra simmelkær som var med til en kanon hyggelig eftermidag i Glyngøre. 

"Støt Brysterne" linedance - Haderup

Lørdag d. 9 oktober kl. 13 - 14.30

Fantastisk eftermiddag. Vi var 20 linedancere som mødte op i lyserøde Cowboyhatte. Vi hyggede os sammen de interesserede borgere fra Haderup som havde lyst til at prøve. Vi satte en lyserød fjerboa til salg og den røg for 225,- som blev doneret til  til "støt brysterne"

Velkomst MoorlinersTirsdag d. 28 september 17.30-21

Vores velkomst til nye danser i moorliners

Moorliners September træf Lørdag d. 11 september kl 11-17

Moorliners første træf som blev afholdt i Snejhj

Linedance Sunds Skole 
Mandag d. 6 September kl. 9 - 11

Fantastisk formiddag med 6. klasserne. Det er helt vildt så gode og lærenemme og angagerede de er. Vi var 5 linedancere afsted som hyggede os gevaldigt og fik lige en kop kaffe/cholade inden arbejdet kaldte for mig som ikke er pensionist :-) 

Åbenthus arrangement Tirsdag d. 17 august kl. 18-21

Vi holdt åbent hus begge steder. 

Opvisning Ilskov (Privat fest) 
Lørdag d. 17 Juli  kl. 20 - 21

Jeg kunne desværre ikke selv være med til denne opvisning og workshop i Ilskov. Men jeg hørte at I havede en skøn aften og brudeparret var godt tilfredse. 


Sankt Hans i Sunds (offentligt arr.)
Onsdag d. 23 juni Kl. 19 - 20

Vi lavede et indslag til sankt Hans festen i Sunds. Vi havde en lille firkant hvor vi dansede 30 min og det var så hyggeligt. Vi håber at Borgerforeningen er klar til os ingen næste år. 


Opvisning Simmelkær (Privat fest) 


Lørdag d. 19 juni kl. 16 - ?

 Der var 10 dansere som lavede en opvisning til min søns konfirmation. Der måtte lige vente en time (eller to ... undskyld :-) ) hos Alice fordi der var så mange fine indslag til Nikolaj. Det var en overraskelse som ingen vidste noget om og de syntes det var et rigtig godt indslag og nu fik de af se hvad linedance er. Bagefter dansen var der kaffe og kage og hygge. 


Sæsonafslutning & Velkomstfest for Moorliners Søndag d. 13 juni  kl 13-17

Fælles arrangement hvor vi byder alle i moorliners velkommen til den nye sæson. Dette blev også vores afslutning på sæsonen  - desværre var vi ramt af vores lille lokale og forsamlingsforbud. 

TEAM Rynkeby opvisning/workshop 
Lørdag d. 12 juni kl. 16 - 16.30

Team Rynkeby havde efter deres træningstur arrangeret en workshop i linedance for cykelrytterne. De var overrasket men meget positive og glade og i den grad med på ideen. Vi har 8 afsted og denne gang fik vi virkelig set hvor godt det er at have nogle med som kan guide strategiske steder og Bente fik i den grad sin sag for med at hjælpe bagtropperne. Vi havde en fantastisk eftermiddag for en god sags tjeneste ... de er mega seje Team Rynkeby. 

 "Dans og Musik"  


Tirsdag d. 8 Juni kl. 18-21

I forbindelse med Herning Kulturuge havde vi fået et arrangement med "Claus og Morten" som spillede til vores opvisning og havde et par workshop i løbet af aftenen.  Der var mad og salgsboder og fantastisk godt vejr. Der var tilmeldt 92 som så ud til at hygge sig .. det gjorde vi ihvertfald  


Opvisning til "Krocket med swing" 
Lørdag d. 5 juni kl. 15-16

Fantastisk dag sammen med Krocket spillerne. Vi dansede 3 danse og hyggede med før og efter med godt vejr og  grill pølser.  Se vores video fra dagen her

Sommerdans i Snejbjerg

Maj + Juni 

Der var 6 tirsdage hvor der var sommerdans for alle klubber og linedancere som havde lyst til at danse efter sæsonslut. 

NY hjemmeside, beach flag, Pavillion, Soundbox og headset 

11 April

Så fik jeg endelige lavet hjemmesiden færdig. Det var et kæmpe arbejder da jeg selv har lavet den ud fra den meget begrænsede erfaring jeg har .. men jeg syntes nu det er blevet meget go´.  Vi fik vores ansøgning igennem til nyt udstyr til vores opvisninger og reklame. 

Dans i det fri 

28 marts 

Så startede vi op med at danse udenfor ved Grove kirke på parkeringspladsen. Det var mega hyggeligt og alle måtte være med så vi skulle ikke dele holdende op i to. 

Dans i det fri 

14 + 21 marts 

Vi afholdt nogle hygge søndage i Fårbæk pavillionen - dog igen opdelt i to hold pga coronastriktioner. Men det var så skønt at se hinanden igen og vi fik danset og hygget. 

Startede livestreaming op i Simmelkærhus

9 januar - 23 marts

Det var et skud i bøssen om at gøre noget for at vi holdt kontakten. Det viste sig at være langt mere kompliceret mht udstyr og der blev ellers købt forskellige ting ind til at kunne lave en livestreaming ... men teknikken var ikke helt med os.  Vi havde trods alt en fest på vores side af kameraet og jegvi fornemmede at i også havde det ...eller ihvertfald jeres mænner :-) 

Arrangement 

2020

Beskrivelse

Corona nedlukning 

27/10 til 29/12

Desværre måtte vi lukke linedance ned lige for næsen af vores Fælles velkomstaften for alle Moorliners i Simmelkær og Snejbjerg