September 2022:

Inviteret af restaurant Marco Polo til at give Opvisning i.f.m et Country arrangement med 100 glade gæster i restauranten.  Det var super hyggeligt sammen med 9 af mine skønne dansere - som bare gjorde det SUPER GODT. SOLSKIN, Højt humør og danseglæde

Juni 2021:


Vores velkomstdag som blev udskudt op til flere gange på grund af corona - men d. 13 juni kunne vi endelige holde en skøn hyggedag med vores dansere.

Juni 2021:


Workshop for Team Rynkeby. De havde lavet en surprice for cykelrytterne og de var også noget overrasket, men glade og positive. 

Juni 2021:


Opvisning til et lokalt foreningesarrangement "Krocket med swing". Det var så hyggeligt at sidde og hygge før og efter opvisningen .. det savnede vi og vejret var jo FANTASTISK

April 2021:


Dans i Fårbæk da vi endelig måtte få lov at danse sammen igen efter COVID19 nedlukningen. Det var så skønt at danse sammen og se hinanden igen. 

Juli 2020:


Kanal Vest var i sommeren 2020 meget kort tid efter den første nedlukning ude og besøge May-Britt som danser i Snejbjerg. Hos May-Britt foregår der altid mange ting. I dag bliver gårdspladsen fyldt med Line dansere." 


Juni 2020:


Dans på terassen efter den første nedlukning hvor det var muligt at se hinanden igen. Denne video er indbefattet alt det vi elsker ved linedance.


April 2012:


Denne opvisning glemmer jeg aldrig. Det var første gang vi skulle lave en opvisning og vi havde lige fået vores logotøj. Der var så mange nerver på ... men vi gjorde det.