Hvor skal vi hen !   

Arrangement 

Dato og tidspunkt

Information

Ingen ting på programmet 

Hvor vi har været !   

Arrangement 

2021

Beskrivelse


"Støt Brysterne" linedance - Haderup

(Simmelkær Dansere)


Lørdag d. 9 oktober kl. 13 - 14.30

Fantastisk eftermiddag. Vi var 20 linedancere som mødte op i lyserøde Cowboyhatte. Vi hyggede os sammen de interesserede borgere fra Haderup som havde lyst til at prøve. Vi satte en lyserød fjerboa til salg og den røg for 225,- som blev doneret til  til "støt brysterne"

Linedance Sunds Skole 

(Simmelkær dansere)

Mandag d. 6 September kl. 9 - 11

Fantastisk formiddag med 6. klasserne. Det er helt vildt så gode og lærenemme og angagerede de er. Vi var 5 linedancere afsted som hyggede os gevaldigt og fik lige en kop kaffe/cholade inden arbejdet kaldte for mig som ikke er pensionist :-) 

Opvisning Ilskov (Privat fest) 

(Simmelkær dansere)

Lørdag d. 17 Juli  kl. 20 - 21

Jeg kunne desværre ikke selv være med til denne opvisning og workshop i Ilskov. Men jeg hørte at I havede en skøn aften og brudeparret var godt tilfredse. 


Sankt Hans i Sunds (offentligt arr.)

(Simmelkær dansere)


Onsdag d. 23 juni Kl. 19 - 20

Vi lavede et indslag til sankt Hans festen i Sunds. Vi havde en lille firkant hvor vi dansede 30 min og det var så hyggeligt. Vi håber at Borgerforeningen er klar til os ingen næste år. 


Opvisning Simmelkær (Privat fest) 

(Simmelkær dansere)

Lørdag d. 19 juni kl. 16 - ?

 Der var 10 dansere som lavede en opvisning til min søns konfirmation. Der måtte lige vente en time (eller to ... undskyld :-) ) hos Alice fordi der var så mange fine indslag til Nikolaj. Det var en overraskelse som ingen vidste noget om og de syntes det var et rigtig godt indslag og nu fik de af se hvad linedance er. Bagefter dansen var der kaffe og kage og hygge. 


TEAM Rynkeby opvisning/workshop 

(Simmelkær dansere)

Lørdag d. 12 juni kl. 16 - 16.30

Team Rynkeby havde efter deres træningstur arrangeret en workshop i linedance for cykelrytterne. De var overrasket men meget positive og glade og i den grad med på ideen. Vi har 8 afsted og denne gang fik vi virkelig set hvor godt det er at have nogle med som kan guide strategiske steder og Bente fik i den grad sin sag for med at hjælpe bagtropperne. Vi havde en fantastisk eftermiddag for en god sags tjeneste ... de er mega seje Team Rynkeby. 


Opvisning til "Dans og Musik"  

(Simmelkær & Snejbjerg)

Tirsdag d. 8 Juni kl. 18-21

I forbindelse med Herning Kulturuge havde vi fået et arrangement med "Claus og Morten" som spillede til vores opvisning og havde et par workshop i løbet af aftenen.  Der var mad og salgsboder og fantastisk godt vejr. Der var tilmeldt 92 som så ud til at hygge sig .. det gjorde vi ihvertfald  


Opvisning til "Krocket med swing" 

(Simmelkær)

Lørdag d. 5 juni kl. 15-16

Fantastisk dag sammen med Krocket spillerne. Vi dansede 3 danse og hyggede med før og efter med godt vejr og  grill pølser.  Se vores video fra dagen her